Kedves Érdeklődő!

Üdvözlöm a honlapunkon!

A Pannónia Papírkereskedés már 1998-óta áll a tisztelt vásárlói szolgálatában.

Jómagam 1993-óta tevékenykedem e területen. Az eltelt évek, kellő szakértelemmel ruháztak fel minket ahhoz, hogy eredményesen megálljuk a helyünket a piacon, és minden igényt kielégítő kínálatot nyújtsunk az önök részére.

Főbb tevékenységünk körébe tartozik még, a papír és irodaszerek értékesítése mellett, MINDEN nyomtató, fénymásoló, fax, kellékanyag árusítása, legyen szó eredetiről, vagy utángyártottról, valamint ezek töltéséről illetve felújításáról.

Nyomdaipari szolgáltatásunkat igénybe véve, lehetősége nyílik egyedivé tenni, borítékjait, leporellóit, levélpapírjait, nyomtatványait, irodaszereit, de még a munkaruháit is.

Fontos, hogy tudja, mi az irodaszer ellátásban nem ismerünk lehetetlent!

Legfőbb célunk az Önök elégedettsége, és egy legalább olyan erős, bizalomra épülő kapcsolat kiépítése leendő ügyfeleinkkel, mint a már meglévő kedves vásárlóinkkal.

Megrendeléseit e-mailben, telefonon, és faxon is eljuttathatja hozzánk.

Színvonalas katalógusainkban kedvező áron kínálunk több mint 12 ezer féle terméket.   Ezeket a katalógusokat nem csak pdf formátumban töltheti le az oldalunkról, hanem nyomtatott formában is igényelhet tőlünk, díjmentesen.

Ezúton szeretném megköszönni a leendő ügyfeleinknek az érdeklődést, és a már több éve meglévő ügyfeleimnek pedig azt, hogy még mindig itt lehetünk.

Üdvözlettel: Nagy Viktor